PARAMAHAMSA VISHWANANDA

Paramahamsa Vishwananda on jumaloivaltanut Mestari, joka elää jumalyhteyden tilassa. Hänen tavoitteensa on auttaa kaikkia kokemaan tämä sama pyhä suhde elämässään. Se tekee Hänestä niin ainutlaatuisen.

‘Voit saavuttaa tietyn henkisyyden tason omin voiminesi, mutta Perimmäisen oivaltamiseksi ja muuntuaksesi täysin Jumalan Valoksi tarvitset Mestarin armoa. Ennen kuin Mestari ilmestyy, se ei ole mahdollista.​​’

Paramahamsa Vishwananda

BHAKTI MARGAN PERUSTAJA

Paramahamsa Vishwananda ilmentää mestariuden monia olemuspuolia, jotka sekä yksilö- että yhteisötasolla erottavat Hänet joukosta bhaktin elävänä ilmentymänä. Hän on Vaishnava Acharya, Kriya-jooga-Mestari sekä Bhakti Margan perustanut acharya, satguru ja johtaja.

Hän on liikkeelle paneva voima ja innoitus kaikelle, mitä missio tekee ihmiskunnan palvelemiseksi. Ainutlaatuisesti näiden eri traditioiden elementtejä yhdistäen Hän tarjoaa varman polun ja tuen lopulta Jumaloivalluksen saavuttamiseen.

MUUNTAVAT HARJOITUKSET

Paramahamsa Vishwananda tarjoaa huolella muotoillun polun ja todistettuja työkaluja sydämen viisauden löytämiseen ja Jumalaan yhdistymiseen. Nämä harjoitukset auttavat elämään bhaktia päivittäisessä elämässäsi kasvattamalla syvällisen henkilökohtaista suhdetta Jumalaan.

Tällaista ainutlaatuista henkisten tekniikoiden palettia et löydä muualta. Ne auttavat kohottamaan ihmiskuntaa kasvattamalla bhaktia – rakkautta ja antaumusta Jumalaan. Tutkaile niitä kaikkia löytääksesi sinulle parhaiten sopivan harjoituksen.

TAPAA MESTARI

Elävän Mestarin ja satgurun tapaaminen on suunnattoman harvinainen ja arvokas tilaisuus. Oli se sitten Hänen pyyteetön rakkautensa, syvällinen viisautensa tai luontainen mestariutensa, joka tekee sinuun vaikutuksen, Hänen tapaamisensa ei ole mikään satunnainen kohtaaminen. Se on kokemus, joka herättää sielusi.

Paramahamsa Vishwananda on omistanut elämänsä ihmiskunnan palvelemiselle, ja Hän tekee itsensä monin tavoin lähestyttäväksi. Jokainen Hänen seurassaan viettämäsi hetki on arvokas, joten tartu tilaisuuteen niin kauan kuin voit.

OIVALLUKSIA MESTARILTA

Paramahamsa Vishwananda seuraa vanhaa perinnettä, jossa Hän vastaa ihmisten kysymyksiin läheisessä kokoontumisessa, jota kutsutaan satsangiksi tai henkiseksi puheeksi. On tavattoman harvinaista päästä niin läheiseen kosketukseen elävän Mestarin ja satgurun kanssa ja saada tilaisuus oppia Häneltä.

KIRTAN MESTARIN KANSSA

Rakastajan ja rakastetun välisessä suhteessa on olemassa ainoastaan yksi kokemus, ainoastaan yksi motiivi ja ainoastaan yksi todellisuus – Just Love – vain rakkaus. Osallistu, laula, taputa ja tanssi. Anna itsesi vapautua.

AJATON VIISAUS

Todelliselta Mestarilta oppiminen on sanoin kuvaamattoman arvokasta. Hänen huumorinsa ja maanläheinen tyylinsä auttavat sinua saavuttamaan uuden tietoisuuden itsestäsi, tarkoituksestasi ja paikastasi maailmassa. Hänen ajaton viisautensa tekee monimutkaisetkin aiheet käytännönläheisiksi ja merkityksellisiksi modernille ajallemme.

Vuosien mittaan Paramahamsa Vishwananda on antanut syvällisiä kommentaareja olennaisista vedisistä pyhistä kirjoituksista, kuten Bhagavad Gitasta, Shreemad Bhagavatamista ja Guru Gitasta.