LÖYDÄ ILO MIELIHYVÄN TAKAA

ANTAUMUKSELLISET
TAITEET

‘Heille, jotka ovat jatkuvasti Minuun uppoutuneita ja jotka palvovat Minua intensiivisellä rakkaudella, Minä annan oivalluksen, jonka kautta he voivat tulla luokseni.’
Bhagavad Gita

ILOISTA & AISTEIHIN PERUSTUVAA PALVELUA JUMALALLE

Aistimme vaikuttavat kokemuksiimme. Jos aistit eivät ole hallinnassamme, ne voivat tehdä meistä maailmallisten nautintojen orjia. Aistien suuntaaminen kohti Jumalaa auttaa meitä saavuttamaan korkeimman onnen ja rakastavan yhteyden Hänen kanssaan.

Bhaktin eläminen antaumuksellisten taiteiden kautta sallii sinun ilmaista todellista olemustasi ja nauttia jumalsuhteesi loistosta. Taide ilmentää jumalallista kauneutta.

Oli kyse sitten musiikista, laulamisesta, maalaamisesta, tanssimisesta tai näyttelemisestä, oikealla asenteella – rakkaudella ja antaumuksella – voit tehdä lempiaktiviteetistasi uhrauksen Jumalalle.

LÖYDÄ ITSESI MUSIIKIN KAUTTA

Kun laulamme ja tanssimme rakkaan Herramme iloksi oman ilomme sijaan, arkipäiväinen muuntuu jumalalliseksi. Kun rakkauden puhtaus alkaa virrata, ajattelu lakkaa ja ainoastaan oleminen jää. Jäljelle jää vain sinä ja Rakastettusi.

Herra vastaa kuin rakastettusi, kun laulat Hänen Nimeään sydämesi pohjasta. Onneksi Hänen vastauksellaan ei ole paljoa tekemistä lauluäänesi kanssa – ainoastaan kutsusi vilpittömyys merkitsee. Nauti rakkauden suloisuudesta.

KIRTAN – MUSIIKKIA SIELULLE

Koe Herran Nimen laulamisen suloisuus. Aaradhakananda, Bhakti Margan musiikkijohtaja, selittää tämän yksinkertaisen harjoituksen syvällisen arvon. Hän pitää myös lyhyitä työpajoja äänenkäytöstä ja johdattaa kahteen helppoon kirtaniin.

KIRTAN MESTARIN KANSSA

Rakastajan ja rakastetun välisessä suhteessa on olemassa ainoastaan yksi kokemus, ainoastaan yksi motiivi ja ainoastaan yksi todellisuus – Just Love – vain rakkaus. Osallistu, laula, taputa ja tanssi. Anna itsesi vapautua.

HENKINEN TAIDE

Meditaatio on voimakkaan keskittymisen tila, joka käsittää koko olemuksemme. Kun uppoudumme täysin jumalallisen muodon piirtämiseen tai värittämiseen, aistimme vetäytyvät pois maailmasta ja keskittyvät Jumalaan.

Kun taiteesi kohde on Jumalan muoto, keskittymisesi on Hänessä ja Hän vetää sinua lähemmäs Itseään. Tämä yhteys syvenee entisestään, kun hiot samaa työtä ajan mittaan tai kun teet useita töitä samasta muodosta. Mitä enemmän aikaa käytät Jumalan kuvaan keskittyen, sitä helpompi sinun on visualisoida meditaatiosi aikana. Maalaa Jumala eloon.

LUO ANTAUMUKSELLISTA TAIDETTA

Dakshini, Bhakti Margan taidejohtaja, tutustuttaa sinut antaumuksellisen taiteen luomisen muinaiseen henkiseen harjoitukseen. Hän johdattaa sinut myös lyhyeen meditaatioon, joka auttaa sinua tutkailemaan ja manifestoimaan jumalallisen Äidin kauneutta värittämällä Hänen kuvaansa Maha-Lakshmin muodossa.