TUNNE JUMALA SILTÄ, JOKA TODELLA TIETÄÄ

TIETO

‘Mieli on ystävä sille, joka hallitsee sen, mutta siitä tulee pahin vihollinen sille, joka ei hallitse sitä.’

Bhagavad Gita

TIETOA MESTARILTA

Paramahamsa Vishwananda on täysin jumaloivaltanut Mestari, joka tuntee Jumalan läheisesti oman kokemuksensa kautta. Hänen käytännöllinen, maanläheinen tapansa kertoa muinaisten pyhien kirjoitusten totuuksista ja mysteereistä tekee Hänen kirjoistaan ja kommentaareistaan kaikille helppoja ymmärtää tämän päivän maailmassa.

Tieto on tärkeää bhaktin elämisessä. Se tarjoaa ymmärrystä polusta ja innoitusta elää, rakastaa ja kehittyä ajan mittaan. Tieto muuttaa kokemuksen viisaudeksi.

BHAGAVAD GITA

Bhagavad Gita paljastaa todellisen henkisyyden totuuden ainoastaan 700 säkeistössä. Se pitää sisällään kaiken, mitä sinun tulee tietää Itse- ja Jumaloivalluksen saavuttamisesta bhaktin, antaumuksen polun kautta.

Bhagavad Gita tarjoaa henkisille etsijöille kartan jumalallisuuden lähteeseen. Paramahamsa Vishwanandan yksinkertainen ja samalla hienostunut kommentaari herättää tämän ajattoman teoksen eloon ja näyttää meille, kuinka elää sen viisautta päivittäisessä elämässämme.

TARINOITA SRIMAD BHAGAVATAMISTA

 

SHREEMAD BHAGAVATAM

Tämä ajaton pyhä kirjoitus avaa sydämen jumalalliselle rakkaudelle. Se on täynnä sydäntä lämmittäviä tarinoita siitä, kuinka korkein Herra syntyy kautta aikojen vuorovaikuttamaan seuraajiensa kanssa erilaisten suhteiden kautta.

Paramahamsa Vishwananda on valinnut alkuperäisistä 18 000 säkeistöstä kaikkein suloisimmat tarinat. Hänen oivaltava kommentaarinsa paljastaa tarinoihin kätkeytyvän merkityksen ja havainnollistaa, kuinka tuo tieto voidaan sisäistää ja edetä henkisellä tiellä.

SUKELLA SYVEMMÄLLE TIETOON

Mieli hautoo usein kysymyksiä ja kaipaa selvennystä hyväksyäkseen uusia ajatuksia. Bhakti Margan polulla ei ole kysymys mielen täyteen ahtamisesta. Tarkoitus on antaa mielelle riittävästi tietoa selkeiden päämäärien asettamiseen ja sen keskittämiseen oikeisiin asioihin mielen rajoitusten yläpuolelle nousemiseksi.