SUOMEN BHAKTI MARGA TEMPPELIT

Suomessa on kaksi Bhakti Marga temppeliä. Helsingissä sijaitsevan Sarva Roga Hara temppelin hallitseva murti on Sri Krishna Giridhari Lala. Ranga Narasimha murtin mukaan nimetty temppeli on Mäntsälässä. Tervetuloa rukouksiin!

SARVA ROGA HARA
TEMPPELI – HELSINKI

Sarva Roga Hara temppeli sijaitsee Jollaksessa, rauhallisessa ympäristössä meren läheisyydessä, lyhyen ajomatkan päästä Helsingin keskustasta.

Temppelissä on kolme Paramahamsa Vishwanandan inauguroimaa murtia. Sri Krishna Giridhari Lala (2017) joka Gurujin sanojen mukaan on kaikkein läheisin ja rakastetuin Jumalan muoto. Mahavatar Babaji (2015), tämä murti on yksi suurimmista maailmassa sekä Devi Kamakshi (2011), joka on jumalallisen äidin muoto. Hän tarjoaa parannusta kaikille temppeliin tulijoille. Murtin nimi tarkoittaakin jumalallista äitiä, joka poistaa kaikki sairaudet.

RANGA NARASIMHA TEMPPELI – MÄNTSÄLÄ

Ranga Narasimha temppeli sijaitsee keskellä Mäntsälän rauhallista omakotitaloaluetta, noin 60 km Helsingistä. Temppelihanke sai alkunsa vuonna 2015 Paramahamsa Vishwanandan kehotuksesta.

Temppelin murtiksi Paramahamsa Vishwananda valitsi Ranga Narasimhan, jonka Hän siunasi 2017 käydessään temppelissä. Hän kertoi murtin olevan ainutlaatuinen koko maailmassa ja sanoi Ranga Narasimhan harmonisoivan ympäristöä ja tasapainottavan viittä elementtiä.