SUOMEN BHAKTI MARGA TEMPPELIT

Suomessa on kaksi Bhakti Marga temppeliä. Helsingissä sijaitsevan Sri Sarva Roga Hara Kamakshi temppelin hallitseva murti on Sri Krishna Giridhari Lala. Ranga Narasimha murtin mukaan nimetty temppeli on Mäntsälässä. Tervetuloa rukouksiin!

SRI SARVA ROGA HARA
TEMPPELI – HELSINKI

Sri Sarva Roga Hara temppeli sijaitsee rauhallisessa ympäristössä meren läheisyydessä lyhyen ajomatkan päästä sekä Helsingin keskustasta että lentokentältä.

Temppelissä on kolme Paramahamsa Vishwanandan inauguroimaa murtia. Sri Krishna Giridhari Lala (2017) joka Gurujin sanojen mukaan on kaikkein läheisin ja rakastetuin Jumalan muoto, Mahavatar Babaji (2015), tämä murti on yksi suurimmista maailmassa sekä Devi Kamakshi (2011).

SRI SARVA ROGA HARA TEMPPELI

r

HUOM! Korona aikana noudatamme viranomaisten antamia ohjeita ja suosituksia. Tällä hetkellä temppelitapahtumat eivät ole avoinna yleisölle.

}

Gurupuja ma-la 19.00

}

Guru puja & yagna su 11.00 - 14.00

kesäkuu, 2021

RANGA NARASIMHA TEMPPELI – MÄNTSÄLÄ

Ranga Narasimha temppeli sijaitsee keskellä Mäntsälän rauhallista omakotitaloaluetta, noin 60 km Helsingistä. Temppelihanke sai alkunsa vuonna 2015 Paramahamsa Vishwanandan kehotuksesta.

Temppelin murtiksi Paramahamsa Vishwananda valitsi Ranga Narasimhan, jonka Hän siunasi 2017 käydessään temppelissä. Hän kertoi murtin olevan ainutlaatuinen koko maailmassa ja sanoi Ranga Narasimhan harmonisoivan ympäristöä ja tasapainottavan viittä elementtiä.

RANGA NARASIMHA TEMPPELI

r

HUOM! Korona aikana noudatamme viranomaisten antamia ohjeita ja suosituksia. Tällä hetkellä temppelitapahtumat eivät ole avoinna yleisölle.

}

Puja Narasimhalle

Ma, to, pe 19.00
Ti, ke 08.00
La 18.00
Su 11.00

Täydenkuun abhishekam

Ajankohta ilmoitetaan kalenterissa

kesäkuu, 2021

X