SUOMEN BHAKTI MARGA TEMPPELIT

Suomessa on kaksi Bhakti Marga temppeliä. Helsingissä sijaitsevan Sarva Roga Hara temppelin hallitseva murti on Sri Krishna Giridhari Lala. Ranga Narasimha murtin mukaan nimetty temppeli on Mäntsälässä. Tervetuloa rukouksiin!

SARVA ROGA HARA
TEMPPELI – HELSINKI

Sarva Roga Hara temppeli sijaitsee Jollaksessa, rauhallisessa ympäristössä meren läheisyydessä, lyhyen ajomatkan päästä Helsingin keskustasta.

Temppelissä on kolme Paramahamsa Vishwanandan inauguroimaa murtia. Sri Krishna Giridhari Lala (2017) joka Gurujin sanojen mukaan on kaikkein läheisin ja rakastetuin Jumalan muoto. Mahavatar Babaji (2015), tämä murti on yksi suurimmista maailmassa sekä Devi Kamakshi (2011), joka on jumalallisen äidin muoto. Hän tarjoaa parannusta kaikille temppeliin tulijoille. Murtin nimi tarkoittaakin jumalallista äitiä, joka poistaa kaikki sairaudet.

PÄIVITTÄISET RUKOUKSET

Arkipäivien yhteisrukoukset kesätauolla.

Avoimet rukoukset sunnuntaisin: SunnuntaiSanghaRukoukset
klo 11.00 – 14.00. Ohjelmassa Guru Paduka Abishekam, Kalash puja, Yagna ja Utsava Abishekam.

YHTEYSTIEDOT
info@bhaktimarga.fi

OSOITE
Ruorimiehentie 10 A
00850 HELSINKI

RANGA NARASIMHA TEMPPELI – MÄNTSÄLÄ

Ranga Narasimha temppeli sijaitsee keskellä Mäntsälän rauhallista omakotitaloaluetta, noin 60 km Helsingistä. Temppelihanke sai alkunsa vuonna 2015 Paramahamsa Vishwanandan kehotuksesta.

Temppelin murtiksi Paramahamsa Vishwananda valitsi Ranga Narasimhan, jonka Hän siunasi 2017 käydessään temppelissä. Hän kertoi murtin olevan ainutlaatuinen koko maailmassa ja sanoi Ranga Narasimhan harmonisoivan ympäristöä ja tasapainottavan viittä elementtiä.

PÄIVITTÄISET RUKOUKSET

Ma – pe klo 19.00 – 20.00  ja la klo 18.00 – 19.00

Guru puja ja puja Ranga Narasimha utsava-murtille

Su klo 10.00 – 11.00

Abhishekam padukoille ja Ranga Narasimha utsava-murtille

Kerran kuussa täydenkuun Maha Abhishekam Ranga Narasimhalle.

YHTEYSTIEDOT
teija.solehmainen@gmail.com
oivasol@gmail.com

OSOITE
Tinamäentie 15
04600 MÄNTSÄLÄ