POLKU

Koska olet löytänyt tiesi tänne, luultavasti etsit jotakin enemmän elämässä. Jotakin merkityksellisempää. Jotakin, joka aidosti ravitsee sinua ja auttaa kohoamaan elämän haasteiden yläpuolelle.

POLKU JUMALAN LUO

‘ Bhakti ’ tarkoittaa rakkautta ja antaumusta Jumalaa kohtaan. Bhaktin eläminen on polkumme, jolla rakastamme tietoisesti Jumalaa syvällä sydämissämme elämämme jokaisena hetkenä.

Paramahamsa Vishwananda opettaa, että Jumalan oivaltaminen on ihmisen olemassaolon perimmäinen tarkoitus. Hän on täällä opastamassa sinua polulla ja auttamassa elämään bhaktia, joka kasvaa kehittäessäsi omaa, ainutlaatuista ja henkilökohtaista suhdettasi Jumalan kanssa.

Kun Mestari on elämässäsi, kohottuneessa olotilassa eläminen ei ole enää ainoastaan joogien tai pyhimysten etuoikeus! Se on aito mahdollisuus tässä elämässä meille kaikille.

SIELUN MATKA

Todellinen tieto ja vilpitön harjoitus voivat johtaa ‘Itseoivallukseen’, jossa koet oman jumalallisuutesi. Matka ei kuitenkaan pääty siihen.

Kun kehitymme Itseoivalluksen tuolle puolen, oivallamme koko luomakunnassa läsnä olevan elämän lähteen –kutsumme sitä ‘Jumaloivallukseksi’. Jumaloivallus on tärkeä, koska se vapauttaa syntymän ja kuoleman kiertokulusta ja sallii sinun nähdä kaiken takana lepäävän ikuisen todellisuuden.

Sen saavuttamiseksi Bhakti Marga tarjoaa ainutlaatuisen ja kokonaisvaltaisen nelihaaraisen lähestymisen, joka juontaa juurensa vanhoihin henkisiin perinteisiin.

YKSI JUMALA, MONET KASVOT

Uskomme yhteen Jumalaan, jota kutsumme Sriman Narayanaksi.

Vaikka Hän elää sisällämme, Hän ilmentää Itseään myös monissa ulkoisissa muodoissa. Nämä muodot tekevät meille mahdolliseksi kokea Hänen kanssaan suhteen, jonka uskomme olevan elämämme tärkein suhde.

Näistä ulkoisista muodoista jokainen edustaa tiettyjä ominaisuuksia ja piirteitä. Olet vapaa rakastamaan ja muodostamaan suhteen siihen Jumalan muotoon, jonka tunnet kaikkein viehättävimmäksi.

GURUN ARMO

Omat ponnistelumme voivat viedä meidät ainoastaan tiettyyn pisteeseen matkalla kohti Jumaloivallusta. Mestarin armoa tarvitaan aineellisen maailman rajoitusten ylittämiseen.

Paramahamsa Vishwananda on satguru, joka hallitsee polun, ja joka kykenee johdattamaan sinut omien rajoitustesi yläpuolelle. Hän herättää jumalallisen rakkauden sydämessäsi ja johdattaa sinua tällä polulla ainutlaatuisella henkisten harjoitusten yhdistelmällä.

Jooga &
Meditaatio
Tieto
Rituaalit
Antaumukselliset
taiteet