LUO YHTEYS JUMALAAN TÄSSÄ JA NYT

RITUAALIT

‘Seuraajan tulisi palvoa korkeinta Herraa siinä persoonallisessa muodossa, jonka seuraaja kokee kaikkein viehättävimmäksi.’

Bhagavad Gita

RAKASTAJA JA RAKASTETTU

Jos olemme henkisellä polulla, se johtuu siitä, että rakas Luojamme kutsuu ja muistuttaa meitä ikuisesta suhteestamme Hänen kanssaan.

Lausumalla Hänen jumalallista Nimeään ja palvomalla Häntä antaumuksella ja rakkaudella, voit kutsua Hänet osaksi elämääsi. Tällä tavalla saat nauttia korkeimmasta rakkaussuhteesta Hänen kanssaan.

Se on bhaktin elämistä.

SEREMONIALLINEN PALVONTA

Hindulaisessa perinteessä sanotaan, että jos uskot kiven olevan kivi, silloin se on kivi. Mutta jos uskot sen olevan Jumala, siitä tulee Jumala. Antaumuksellinen palvelu, joka suoritetaan täydellä uskolla, kutsuu Jumalan läsnäolon jumalhahmoon.

Puja-nimisen palvontarituaalin kautta voimme nauttia Jumalasta huolen pitämisen suloisuudesta niin kuin pitäisimme huolta kenestä tahansa rakkaastamme. Rakkaasi kylvettäminen, pukeminen ja ruoan tarjoaminen omalla ainutlaatuisella tyylilläsi antaa sinulle tilaisuuden ilmaista rakkauttasi ja nauttia tuon pyhän hetken läheisyydestä yhdessä.

VEDINEN LAUSUNTA

Sanskrit on värähtelevä kieli, jota on käytetty rukousrituaaleissa tuhansien vuosien ajan. Sanskritinkielisten mantrojen lausumisessa muodostuvat värähtelytaajuudet rauhoittavat mielen ja johdattavat sinut sydämeesi, jossa Jumala on läsnä.

Jokainen Jumalan Nimen lausuminen kutsuu kyseistä jumaluutta olemaan läsnä. Rakkaasi Nimen lausuminen vetää Häntä lähemmäs sinua, jotta voit nauttia Hänen seurastaan ja Hän puolestaan sinun jakamattomasta huomiostasi.

TEMPPELIRUKOUKSET

Työ on menestyksekästä silloin, kun Jumalan siunaus on läsnä. Kun tuota siunausta kutsutaan taivaasta, yhden tunnin rukoushetki siunaa koko päivän työn. Yhteisörukous on voimallisempi kuin henkilökohtainen rukous, ja se kohottaa niitä, jotka osallistuvat ja niitä, jotka tulevat osallistujien kanssa kosketuksiin.

Kaikessa runsaudessaan temppelirukoukset viehättävät aisteja värein, tuoksuin, äänin, mauin ja kankain, jotka kaikki tarjotaan Herran iloksi, joka puolestaan vuodattaa siunauksensa jokaiselle. Rukoile ihmiskunnan puolesta.

UPPOUDU PALVONTAAN

Lähde pienelle matkalle Vandhananandan kanssa. Hän on Chantingin eli Jumalan nimien/ mantrojen toistamisen kansainvälinen pääkouluttaja. Matkan varrella saat tutustua temppelirukouksiin, nähdä pujan kauneuden ja kuulla lisää siitä, kuinka rituaalit auttavat kasvattamaan elävää suhdetta Jumalan kanssa. Kohtaat myös perheen, joka yhdistyy keskenään ja Jumalan kanssa rituaalien kautta.