ONLINE
DARSHAN

Missä tahansa oletkaan, voit kohdata Paramahamsa Vishwanandan henkilökohtaisesti ja kokea pyyteettömän rakkauden ja siunauksen Hänen darshanissaan, omassa kodissasi.
‘Kun katson sieluasi darshanissa, näen sinun todellisen Itsesi. Näen sisälläsi olevan kauneuden. Sen minä haluan sinun näkevän ja oivaltavan.’
Paramahamsa Vishwananda

ONLINE DARSHAN

Darshan tarkoittaa ‘jumalallista näkyä’: kokemusta, jossa näet Jumalan ja Hän näkee sinut. Darshanin vastaanottaminen täysin oivaltaneelta Mestarilta, joka elää jatkuvassa jumalyhteyden tilassa, on harvinainen ja hyvin erityinen tilaisuus, jota ei kannata jättää väliin.

Vallitsevan yleismaailmallisen tilanteen vuoksi Paramahamsa Vishwananda on nyt päättänyt antaa kaikille online-darshaneita! Missä tahansa päin maailmaa oletkaan, voit kohdata Mestarin henkilökohtaisesti ja kokea pyyteettömän rakkauden ja siunauksen Hänen darshanissaan.

MITEN SE TOIMII?

Osallistuaksesi Paramahamsa Vishwanandan darshaniin sinut tulee ladata ja asentaa Zoom-verkkokokoussovellus tietokoneellesi tai mobiililaitteelle.

Kun kaikki ovat linjoilla ja valmiina, Paramahamsa Vishwananda saapuu online-darshan-tapaamiseen. Sinä pystyt näkemään Hänet ja Hän sinut. Vaikka sinun mikrofonisi onkin vaimennettu, Hän voi puhua koko ryhmälle.

Paramahamsa Vishwananda johdattaa osallistujia tapahtumassa, joten sinä voit ainoastaan nauttia hetkestä.

ILMAISE KIITOLLISUUTESI

Darshan jumaloivaltaneen Mestarin kanssa on mittaamattoman arvokas lahja. Jos tunnet kiitollisuutta saamastasi siunauksesta ja haluat auttaa välittämään tätä kokemusta maailmalle, harkitsethan lahjoituksen antamista. Jokainen lahjoitus on suuresti arvostettu.

Lisäksi tukesi auttaa meitä jatkamaan online-darshanien ja muiden Gurudevan ohjelmien tarjoamista. Jos haluat antaa tukesi, voit antaa lahjoituksen alla.

USEIN KYSYTTYÄ

u

Mikä on darshanin tarkoitus?

Paramahamsa Vishwananda sanoo usein, että Hän puhdistaa tomua ja likaa sielumme peilistä, jotta voisimme heijastaa Jumalan valoa aina vain enemmän.

u

Mitä teen darshanin aikana?

Sinun ei oikeastaan tarvitse tehdä darshanin aikana mitään muuta kuin nauttia hetkestä. Voit vain uppoutua tuohon kokemukseen.

u

Mitä saan darshanista?

Jokainen henkilö vastaanottaa jotakin erilaista ja yksilölle täydellisesti räätälöityä. Joillekin se on siunaus. Joillekin se on muuntuminen. Joillekin se on parantuminen. Mutta ennen kaikkea se on rakkauden jakamista.

u

Miten minun tulisi pukeutua?

Vaikka vastaanotatkin darshanin omassa kodissasi, on tärkeää muistaa, että tulet kohtaamaan Jumalallisen. Pukeuduthan näin ollen siisteihin ja hillittyihin vaatteisiin (dekolteen ja paljaat olkapäät peittävä asustus).

u

Miltä se tuntuu?

Jokainen darshan on uusi kokemus. Jokaisen henkilön kokemus on tuossa hetkessä ainutlaatuinen. Tunsit sitten jotakin syvällistä taikka et mitään, jotakin syvällä sisälläsi tulee kosketetuksi, oivalsit sitä sitten tai et.

u

Kuka voi osallistua darshaniin?

Darshan on kaikille avoin. Rajoituksia ei ole. Kaikki ovat tervetulleita riippumatta seuraamastaan uskosta tai perinteestä. Siunauksen vastaanottaminen ei maksa mitään, mutta lahjoitukset ovat aina tervetulleita.