Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

MAAVIIKKO 2023 SHREE PEETHA NILAYASSA

23.05.2023 - 29.05.2023

Suomen ja eräiden muiden maiden yhteinen maaviikko Shree Peetha Nilayassa, Paramahamsa Vishwanandan ashramissa, Saksassa 23.-29.5.2023!

Tätä tilaisuutta ei kannata jättää väliin, olet sitten henkisen tien kulkija, Paramahamsa Vishwanandan seuraaja, tai vihitty devotee.

Maaviikon ohjelman opetuksellinen kurssipaketti (125 € aikuiselta) sisältää neljä Tieto -luentoa, yhden Jooga- ja meditaatioluennon, yhden Antaumukselliset taiteet- ja yhden Rituaalit -moduulin.

Lisäksi tarjolla on muita valinnaisia kursseja erikseen, aamu- ja iltarukoukset Euroopan suurimmassa hindutemppelissä, satsangeja, yhteisiä Atma Kriya Yoga harjoituksia, OM Chanting -ryhmäharjoituksia, maaviikkolaisille oma in-person Darshan ja Satsang Paramahamsa Vishwanandan kanssa, toinen julkinen in-person Darshan, ja paljon muuta❣️

Ilmoittaudu maaviikolle tästä.

Bhakti Marga Finlandin suomalaisille saamat majoituspaikat on jo varattu täyteen. Majoituspaikkoja kuitenkin löytyy ashramin ympäriltä, lähellä olevia majoituspaikkoja on esimerkiksi perhemajoituksiin, Shree Peetha Nilaya ashramin nettisivuilla.

Ilmoittautuneet voivat liittyä maaviikkolaisten suljettuun telegram-ryhmään, jossa jaetaan suomalaisten ohjelmaan liittyvät ajankohtaiset tiedot.

Tervetuloa mukaan!

Much Love,
Bhakti Marga Finland

Tiedot

Alkaa:
23.05.2023
Loppuu:
29.05.2023
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Bhakti Event GmbH
Sähköposti:
info@bhaktimarga.fi