OM Chanting Workshop - Jyväskylä

25helmi10:0013:00OM Chanting Workshop - Jyväskylä

Tietoa tapahtumasta

25. helmikuuta 2023 Klo. 10.00 – 13.00

OM on luomisen universaali ääni, korkein ja puhtain olemassa oleva värähtely. Ilmaisessa OM Chanting -ryhmäharjoituksessa OM-äänne aktivoi osallistujien potentiaalin itsensä parantamiseen. Vastaanottamiemme henkilökohtaisten hyötyjen lisäksi OM Chanting voi olla myös palvelua ihmiskunnalle.  

OM Chanting -workshop on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat tietää lisää OM-mantran toistamisesta, ja niille, jotka ovat kiinnostuneita ryhtymään OM Chanting -ohjaajiksi. 

Workshopin aiheita mm:

  • Kosminen OM-ääni
  • OM Chanting ja sen alkuperä
  • OM Chanting -ohjaajan pätevyysvaatimukset

Henkiset Mestarit, Paramahamsa Vishwananda ja Mahavatar Babaji, esittelivät tämän aikojen saatossa unohtuneen muinaisen ryhmäparannustekniikan tukemaan maata ja ihmiskuntaa. 

”Sillä hetkellä kun ihmiset alkavat yhdessä toistaa OM-äännettä OM Chanting -ringissä heidän oma värähtelynsä muuntuu OM:ksi. Kaikki ringissä olevat saavat vastaanottaa tämän energian, ja tämä on se, joka muuttaa kehon värähtelyn. Jopa kuolleet solut alkavat värähdellä. Joten, minne tahansa menetkin, aurasi värähtelee kosmista OM-ääntä.”  – Paramahamsa Sri Swami Vishwananda 

Hinta: 40 €

Lisätietoa ja ilmoittautuminen opettajalle. Tervetuloa!

Aika

(Lauantai) 10:00 - 13:00

Osoite

Kirrinkydöntie 8 B 13, 40420 Jyskä (Jyväskylä)

Tapahtumasta vastaava