OM Chanting - Mäntsälä

04helmi17:0018:00OM Chanting - Mäntsälä

Tietoa tapahtumasta

TÄYDENKUUN OM CHANTING

OM on luomisen universaali ääni, korkein ja puhtain olemassa oleva värähtely. Ilmaisessa OM Chanting -ryhmäharjoituksessa OM-äänne aktivoi osallistujien potentiaalin itsensä parantamiseen. Vastaanottamiemme henkilökohtaisten hyötyjen lisäksi OM Chanting voi olla myös palvelua ihmiskunnalle.  

OM Chanting -harjoituksessa muodostuvat värähtelyt leviävät kahden kilometrin säteelle luoden harmonisen, rauhallisen ympäristön ja yhteyden ihmisten ja luonnon välille. OM jatkaa värähtelyään osallistujien kehoissa OM Chantingin päätyttyäkin, minkä ansiosta hyvä värähtely leviää heidän kauttaan.

OM Chanting:

  • Muuntaa negatiivisen energian positiiviseksi
  • Tukee emotionaalista, mentaalista ja fyysistä hyvinvointiasi
  • Kasvattaa rakkautta, iloa ja rauhaa maailmassa

Henkiset Mestarit, Paramahamsa Vishwananda ja Mahavatar Babaji, esittelivät tämän aikojen saatossa unohtuneen muinaisen ryhmäparannustekniikan tukemaan maata ja ihmiskuntaa.

”Sillä hetkellä kun ihmiset alkavat yhdessä toistaa OM-äännettä OM Chanting -ringissä heidän oma värähtelynsä muuntuu OM:ksi. Kaikki ringissä olevat saavat vastaanottaa tämän energian, ja tämä on se, joka muuttaa kehon värähtelyn. Jopa kuolleet solut alkavat värähdellä. Joten, minne tahansa menetkin, aurasi värähtelee kosmista OM-ääntä.” – Paramahamsa Sri Swami Vishwananda 

Tapahtuma on ilmainen. Lahjoitukset ovat tervetulleita.

Tervetuloa!

Aika

(Lauantai) 17:00 - 18:00

Osoite

Ranga Narasimha temppeli - Tinamäentie 15 04600 Mäntsälä

Tapahtumasta vastaava

Vasant

Puh. 0400 173 527 tai oivasol@gmail.com

muut tämän henkilön tapahtumat