Online Darshan Suomalaisille

Online zoom
Paramahamsa Vishwananda
Lahjoitukset ovat tervetulleita
HUOM! Kirjaudu ensin sisään Bhakti Marga tilillesi. Selaa sen jälkeen rekisteröintisivua alaspäin kohtaan Tuesday, 13 October. Kun rekisterönti aukeaa, riville ilmestyy teksti "click to register".

Kuvaus

Koe henkilökohtainen Darshan-siunaus – 13.lokakuuta 2020
Online-tapahtumana suomalaisille sekä muutamalle muulle maalle.

“Darshan” tarkoittaa nähdä ja tulla Jumalan näkemäksi. Tämä kokemus jumaloivaltaneen Mestarin kanssa voi auttaa sinua etenemään fyysisesti, emotionaalisesti ja henkisesti.

Paramahamsa Vishwanandan Darshan-siunaus auttaa avaamaan sydämesi kokemaan aitoa, pyyteetöntä rakkautta. Jokainen Darshan-kokemus on ainutlaatuinen.

Tavallisesti Paramahamsa Vishwanandan Darshan on henkilökohtainen siunaus. Tämänhetkisen tilanteen takia Darshan annetaan kuitenkin netin välityksellä, ja voit vastaanottaa Darshanin Paramahamsa Vishwanandalta omassa kodissasi.

Tartu tähän ainutlaatuiseen tilaisuuteen yhdistyä Hänen kanssaan, ja koe Darshanin vaikutus itse!

Rekisteröidy nyt maallesi varattuun Online Darshaniin täällä. HUOM! Kirjaudu ensin Bhakti Marga tilillesi.

Riittää että yksi henkilö perheestä rekisteröityy, sillä zoomiin voi osallistua niin monta kuin ruudun äärelle mahtuu kunhan kaikkien osallistujien kasvot näkyvät kameralle.

Maadarshanin lisäksi voi osallistua myös julkisiin darshaneihin, ylläolevan linkin kauttaa pääsee ilmoittautumaan myös niihin.

ONLINE DARSHAN TEKNINEN TUKI

Jos kaipaat teknistä tukea osallistuaksesi online Darshaniin tarjoamme tukea ”Online Darshan tekninen tuki”- telegram ryhmässä. Voit liittyä ryhmään tästä. Emme ole ammatilaisia, mutta koetamme oman kokemuksemme avulla auttaa missä voimme.

LAHJOITUKSET

Darshan Jumaloivaltaneelta Mestarilta on mittaamattoman arvokas lahja. Vaikka Darshanit ovat maksuttomia tapahtumia pyydämme harkitsemaan lahjoituksen tekemistä. Lahjoitukset auttavat meitä jatkamaan tämän ainutlaatuisen mahdollisuuden tarjoamista ihmisille ympäri maailmaa

LAHJOITA