TEMPLATE: Täydenkuun OM Chanting – Ihmiskunnan auttaminen OM:illa

Osoite
Ohjaaja
Maksuton tilaisuus, vapaaehtoinen oviraha

Kuvaus

Täysikuu tehostaa OM:in positiivista värähtelyä. Ympäri maailman pidetään samanaikaisesti OM Chantingeja joilla on sama tarkoitus, optimoimaan vaikutusta.

Koska energiaa ei ole sidottu aikaan tai paikkaan, täydenkuun OM Chantingin positiiviset värähtelyt kohdistuvat ryhmässä jaetun intention mukaisesti moniin tarkoituksiin, kuten luonnonkatastrofialueille, konfliktialueille ja alistettujen kansanryhmien avuksi.

Tällä tavalla maailmanlaajuinen harjoitus auttaa muuntamaan planeettaamme yhdistämällä paikallisia yhteisöjä ja lähettämällä voimakkaita positiivisia värähtelyitä kaikille. Se myös moninkertaistaa parannusvaikutusta osallistujissa ja ympäristössä.

Tule värähtelemään OM:in kanssa ja lisää äänesi rinkiin. OMmataan yhdessä ihmiskunnan hyväksi.

Löydä täydenkuun OM Chanting ryhmät

Koska täysikuu reagoi vesielementtiin, se vaikuttaa kehoon ja mieleen. OM Chanting jättää jäljen kosmisesta OM-äänestä saaden jokaisen kehosi solun värähtelemään kosmista ääntä. Niinpä automaattisesti hulluksi tulemisen sijaan tunnet olosi hyväksi! Tunnet olosi rauhalliseksi ja meditatiiviseksi.

Paramahamsa Sri Swami Vishwananda

Sopiiko  OM Chanting minulle?

  • Aikaisempaa kokemusta ei vaadita.
  • OM Chanting ei ole uskontoon perustuva harjoitus, mutta kaikkiin uskontoihin kuuluvat ovat tervetulleita niin kuin myös ne, jotka eivät ole henkisyydestä kiinnostuneita.
  • Ainoa vaatimus on, että pystyt istumaan (joko lattialla tai tuolilla) ja toistamaan OM:ia (omassa tahdissasi) koko harjoituksen ajan (yleensä 45 minuuttia).
  • Lapset voivat istua vanhempiensa sylissä, kunhan he eivät häiritse muita.
  • Harjoitusta ei suositella niille, joilla on vakavan mielisairauden historia, tai jotka ovat alkoholin tai huumeiden vaikutuksen alaisena.
  • Jokaisessa harjoituksessa on siunauslaatikko. Voit laittaa laatikkoon sellaisten henkilöiden nimiä, jotka tarvitsevat paranemistukea. Voit myös pyytää paranemistukea, vaikka et olisi mukana harjoituksessa.
  • On tärkeää harjoittaa OM Chantingia siunauksen saaneen ohjaajan vetämänä. Vain siunauksen ryhmän vetämiseen saaneet voivat kutsua Mestareita auttamaan harjoituksen aikana vapautuvan negatiivisen energian muuntamisessa.

Saavu paikalle ajoissa

Ryhmän energeettisen yhtenäisyyden säilyttämiseksi myöhästyneitä pyydetään istumaan piirin ulkopuolella. Vaikka siitä on paljon hyötyä, se ei ole kuitenkaan yhtä voimallista kuin piirissä istuminen. Tästä syystä pyydämme sinua saapumaan hyvissä ajoin ennen alkamisaikaa. Jos olet myöhässä, ilmoita OMC-ohjaajalle siitä – jos myöhästyminen on vain muutamia minuutteja, he saattavat voida odottaa sinua.

Ilmoittautuminen

Ohjaajien yhteystiedot löydät OM Chanting Ryhmät -sivuilta.