Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Recurring Event Tapahtuman sarja: PROJECT MANTRA

PROJECT MANTRA – ZOOMISSA

08.03.2023 klo 18:00 - 19:15

PROJECT MANTRA

MUODOSTA PÄIVITTÄINEN MANTRA-HARJOITUS

Project Mantra on ilmainen, ohjattu ohjelma, joka auttaa sinua muodostamaan yksinkertaisen ja voimallisen mantra-harjoituksen 40 päivän aikana.

Tämä ohjelma on täydellinen aloittelijoille, jotka etsivät yksinkertaista ja tehokasta työkalua mielen hiljentämiseen, sydämen avaamiseen ja positiivisemman elämänasenteen saavuttamiseen.

PROJEKTIN ESITTELY JA OMAN MANTRA-HARJOITUKSEN ALOITTAMINEN

Vie 40 päivää, että harjoituksen muuntava voima alkaa luoda pysyvää muutosta tietoisuuteesi. Project Mantran yksinkertainen aikataulu auttaa sinua rakentamaan harjoituksesi vähitellen ja luomaan vahvan tavan, jonka avulla voit jatkaa etenemistä henkisellä polullasi.

Vaikka Project Mantran opetus on ilmaista, projektin päätyttyä 40 päivän jälkeen, on perinteistä antaa dakṣiṇā rahalahjoituksena. Dakṣiṇāa käytetään Project Mantran levittämiseen ja tukemaan bhaktin polkua, jonka tarkoituksena on herättää kaikkien sydämissä Jumalallinen Rakkaus. Kyse ei ole annetun summan suuruudesta, vaan sydämen seuraamisesta. Ihmisten tulisi antaa se, minkä he kokevat oikeaksi ja mikä on heille mahdollista.

”Tämä suhde, joka kehittyy sinun ja Jumalaisen välille, ei ole vain nyt, vaan se on ikuinen, koska olet kantanut tätä suhdetta mukanasi läpi elämien ja elämien.”    – Paramahamsa Vishwananda

Meeting ID: 859 7554 1880
Passcode: 561125

Tervetuloa!
Bhakti Marga Finland
Tietosuojaseloste

Tiedot

Päivämäärä:
08.03.2023
Aika:
18:00 - 19:15
Sarjat:
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Zoom
Finland + Google Map

Järjestäjä

Lavanya – Marja Valtanen
Puhelin:
+358 45 232 1147