Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

NARASIMHA CHATURDASHI – MÄNTSÄLÄ

21.05.2024 klo 18:00 - 21:00

HYVÄ SUOJELIJA

Narasimha Chaturdashi kutsutaan myös nimellä “Jayanti”, on Nrsingadevan, palvojansa armollisimman suojelijan ilmestymispäivä. Vaikka Hän näyttää hurjalta ugra-muodossaan, Hän on itse asiassa suloisin kaikista niille, jotka ovat antautuneet Hänelle. Nrsingadev palauttaa tasapainon, poistaa kaiken pimeyden sekä puhdistaa mielen negatiivisuudesta. Maailma tarvitsee Hänen energiaansa, Hänen armoaan ja Hänen voimaansa.

TIESITKÖ?

Narasimha on Korkeimman Herran, Narayanan avataara, joka on puoliksi ihminen ja puoliksi leijona. Rakkaudesta palvojaansa kohtaan Hän ilmestyi kivipilarista suojellakseen nelivuotiasta Prahaladia demonikuningas-isältään Hiranyakashipulta. Vaikka Hänen ilmestymisensä kesti vain kuusi tuntia, Hän otti yhdeksän eri aspektia.

Mäntsälän Narasimha temppelissä on Nrsingadevan rauhallinen, lepäävä muoto, Ranga Narasimha, joka tasapainottaa ja harmonisoi kaikkia elementtejä.

MITÄ ODOTTAA

Tapahtuman aikana kunnioitamme Nrsingadevaa erityisillä rukouksilla, pujaseremonialla ja bhajaneilla. Teemme myös abhishekamin (kylvetysseremonia) Ranga Narasimhalle ja tarjoamme sitten prasadia ja aratin.

Tervetuloa!
Bhakti Marga Finland
Tietosuojaseloste

Details

Date:
21.05.2024
Time:
18:00 - 21:00
Series:
Event Category:

Venue

Ranga Narasimha Temppeli
Tinamäentie 15
04600 MÄNTSÄLÄ, Finland
+ Google Map

Organiser

Opettaja: Vasant – Oiva Solehmainen
Phone
+358 40 017 3527
Email
oivasol@gmail.com