Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Peruutettu
Recurring Event Tapahtuman sarja: ABHISHEKAM

NARASIMHA CHATURDASHI – MÄNTSÄLÄ

04.05.2023 klo 18:00 - 21:00

NARASIMHA CHATURDASHI – MÄNTSÄLÄ

HYVÄ SUOJELIJA

Narasimha Chaturdashi, kutsutaan myös “Narasimha Jayantiksi”, on Nrsingadevan, palvojansa armollisimman suojelijan ilmestymispäivä. Vaikka Hän näyttää hurjalta ugra-muodossaan, Hän on itse asiassa suloisin kaikista niille, jotka ovat antautuneet Hänelle. Nrsingadev palauttaa tasapainon, poistaa kaiken pimeyden sekä puhdistaa mielen negatiivisuudesta. Maailma tarvitsee Hänen energiaansa, Hänen armoaan ja Hänen voimaansa.

TIESITKÖ?

Narasimha on Korkeimman Herran, Narayanan avataara, joka on puoliksi ihminen ja puoliksi leijona. Rakkaudesta palvojaansa kohtaan Hän ilmestyi kivipilarista suojellakseen nelivuotiasta Prahaladia demonikuningas-isältään Hiranyakashipulta. Vaikka Hänen ilmestymisensä kesti vain kuusi tuntia, Hän otti yhdeksän eri aspektia.
Mäntsälän Narasimha temppelissä on Nrsingadevan rauhallinen, lepäävä muoto, Ranga Narasimha, joka tasapainottaa ja harmonisoi kaikkia elementtejä.

MITÄ ODOTTAA

Tapahtuman aikana kunnioitamme Nrsingadevaa erityisillä rukouksilla, pujaseremonialla ja bhajaneilla. Teemme myös abhishekamin (kylvetysseremonia) Ranga Narasimhalle ja tarjoamme sitten prasadia ja aratin.

Tervetuloa!
Bhakti Marga Finland
Tietosuojaseloste

Tiedot

Päivämäärä:
04.05.2023
Aika:
18:00 - 21:00
Sarjat:
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Ranga Narasimha Temppeli
Tinamäentie 15
04600 MÄNTSÄLÄ, Finland
+ Google Map

Järjestäjä

Vasant – Oiva Solehmainen
Puhelin:
+358 400 173 527
Sähköposti:
oivasol@gmail.com