Loading Events

« All Events

  • This event has passed.
Event Series Event Series: BABAJI SURYA NAMASKAR -WORKSHOPIT

BABAJI SURYA NAMASKAR -KURSSI – MIKKELI

22.04.2023 klo 12:00 - 13:15

Kurssi pidetään Mikkelin Voi Pyhä Jyssäys – Hyvän olon tapahtumassa.

KEHON, MIELEN JA HENGEN TASAPAINOTTAMINEN

Babaji Surya Namaskar on liikkeeseen perustuva kiitollisuuden meditaatio, jossa yhdistyvät jumaluuden kunnioittaminen ja tiedostaminen mantran ja muinaisten jooga-asanoiden (asentojen) kanssa. Yksinkertainen 6-8 päivittäisen kierroksen harjoittelu vie vain 10-15 minuuttia, ja se voi tuottaa samat hyödyt kuin 45 minuuttia hatha-joogaa: voimaa, positiivista energian virtausta ja mielen selkeyttä.

Babaji Surya Namaskar, juhlistaa jumalallisuutta ihmiskehon temppelissä. Se vie vain muutaman minuutin päivässä ja tuo valoa ja eloisuutta koko olemukseesi. Kun päivittäinen harjoituksesi juurtuu kehosi sisimpään, ajattelu tyyntyy ja liikkeistäsi tulee pehmeitä ja tietoisia ilmaisuja sisäisestä voimastasi.

10-15 MINUUTTIA PÄIVÄSSÄ

Yksinkertainen 14-asennon harjoitus on helppo oppia ja tehdä. Tyypillisesti auringonnousun aikaan tehty harjoitus on loistava tapa aloittaa päivä. Koko harjoitus kestää vain 10-15 minuuttia.

KEHO-MIELI YHTEYS

Babaji Surya Namaskar vaikuttaa koko olemukseen. Fyysisesti harjoitus vahvistaa sydäntä ja kaikkia kehon suuria lihasryhmiä. Se parantaa ruuansulatusta ja antaa sinulle energiaa jokapäiväiseen kiireiseen elämään. Jo muutama kierros auttaa selkeyttämään mielen ja antamaan energiaa koko olemukselle.

ANTAUMUS LIIKKEESSÄ

Kumartuminen fyysisesti auttaa sinua harjoittamaan antaumusta muistuttamalla sinua siitä, että kaikki tulee jumalallisesta. Kun harjoitus tehdään rakkaudella ja tietoisuudella, jokaisesta asennosta tulee kiitollisuuden rukous elämälle itselleen.

Tapahtumajärjestäjän sisäänpääsymaksut ja lisätietoa Voi Pyhä Jyssäys tapahtumasta löydät tästä.

Voit ilmoittautua etukäteen alla olevan linkin kautta tai vasta paikan päällä.

HUOM! Oma joogamatto mukaan.

Tervetuloa!
Bhakti Marga Finland
Tietosuojaseloste

Details

Date:
22.04.2023
Time:
12:00 - 13:15
Series:
Event Category:

Venue

Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulun Mikkelin kampus, A-rakennus
Patteristonkatu 3
MIKKELI, 50100 Finland
+ Google Map